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Nature's Table - Refined Recipes from an Alpine Chalet (Relié)

Edition en anglais

Emmanuel Renaut

Isabelle Hintzy

,

Francis Hammond

(Photographe)

,

Zachary Townsend

(Traducteur)

  • Flammarion

  • Paru le : 20/11/2013
Fifty-two exquisite recipes from Michelin-starred chef Emmanuel Renaut, celebrating the fresh and natural bounty of the mountains of Megève.
  • Plus d'un million de livres disponibles
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Fifty-two exquisite recipes from Michelin-starred chef Emmanuel Renaut, celebrating the fresh and natural bounty of the mountains of Megève.

Fiche technique

  • Date de parution : 20/11/2013
  • Editeur : Flammarion
  • ISBN : 978-2-08-020158-4
  • EAN : 9782080201584
  • Présentation : Relié
  • Nb. de pages : 250 pages
  • Poids : 1.928 Kg
  • Dimensions : 28,8 cm × 28,8 cm × 2,8 cm

À propos de l'auteur

Biographie d'Emmanuel Renaut

Emmanuel Renaut is three stars in the Michelin Guide, five toques in the Gault et Millau restaurant guide, Meilleur Ouvrier de France (Best Artisan of France) and was voted Chef of the Year 2013 (Le Chef magazine).
Emmanuel Renaut - Nature's Table - Refined Recipes from an Alpine Chalet.
Nature's Table. Refined Recipes from an Alpine Chalet
45,00 €
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