Menu
Mon panier

En cours de chargement...

Recherche avancée

Le Chabichou Courchevel (Relié)

Edition en anglais

Stéphane Buron

Philippe Barret

(Photographe)

,

Stéphane Méjanès

(Auteur)

,

Arnaud Donckele

(Préfacier)

,

Lyn Thompson Lemaire

(Traducteur)

  • Glénat

  • Paru le : 27/10/2021
Stéphane Buron alone now holds the reins of this emblematic Courchevel table, whose two stars have been the shining hallmark of the renowned resort for... > Lire la suite
  • Plus d'un million de livres disponibles
  • Retrait gratuit en magasin
  • Livraison à domicile sous 24h/48h*
    * si livre disponible en stock, livraison payante
49,00 €
Définitivement indisponible
  • ou
Stéphane Buron alone now holds the reins of this emblematic Courchevel table, whose two stars have been the shining hallmark of the renowned resort for over 35 years. His culinary identity is anchored in the flavours of the products he uses, in his quest for simplicity and perfection. The proof is in these 50 recipes, through which he recounts his love of truffles and of Savoyard pears, of caviar and of carrots, of lake pike and of wild sea bass, of pork and of venison, of chestnuts and of lemons, and so much more.
  • Date de parution : 27/10/2021
  • Editeur : Glénat
  • Collection : Le verre et l'assiette
  • ISBN : 978-2-344-04329-5
  • EAN : 9782344043295
  • Format : Beau Livre
  • Présentation : Relié
  • Nb. de pages : 272 pages
  • Poids : 2.158 Kg
  • Dimensions : 24,3 cm × 32,1 cm × 3,0 cm
Inspirations, pairings, cooking techniques, seasonings - a journey through the mind and the dishes of Stéphane Buron.
Stéphane Buron - Le Chabichou Courchevel.
Le Chabichou Courchevel
Stéphane Buron
49,00 €