Menu
Mon panier

En cours de chargement...

Recherche avancée

Food Safety Handbook - Microbiological challenges (Broché)

Michèle Storrs

Collectif

  • bioMérieux

  • Paru le : 01/12/2007
The Food Safety Handbook presents an easy to read overview on the current worldwide food safety situation and explains the challenges facing the array... > Lire la suite
  • Plus d'un million de livres disponibles
  • Retrait gratuit en magasin
  • Livraison à domicile sous 24h/48h*
    * si livre disponible en stock, livraison payante
105,50 €
Expédié sous 8 à 17 jours
  • ou
    À retirer gratuitement en magasin U
    entre le 22 novembre et le 4 décembre
The Food Safety Handbook presents an easy to read overview on the current worldwide food safety situation and explains the challenges facing the array of stakeholders along the food chain in the context of a global food market. It provides extensive information on today's important foodborne pathogens and includes other related food safety topics, from the implementation of HACCP plans, to future laboratory diagnostic tools and emerging foodborne pathogens etc. The book benefits from the experience of 20 international experts with diverse expertise and styles. It aims to provide a modern approach to this increasingly complex issue.

Fiche technique

  • Date de parution : 01/12/2007
  • Editeur : bioMérieux
  • ISBN : 978-2-917162-08-8
  • EAN : 9782917162088
  • Présentation : Broché
  • Nb. de pages : 240 pages
  • Poids : 1.165 Kg
  • Dimensions : 22,0 cm × 28,0 cm × 2,0 cm
Michèle Storrs - Food Safety Handbook - Microbiological challenges.
Food Safety Handbook. Microbiological challenges
Michèle Storrs
105,50 €
Haut de page