Menu
Mon panier

En cours de chargement...

Recherche avancée

Dealing with food law in Europe - A practical approach, including a Belgian perspective (Broché)

Edition en anglais

  • Bruylant (Emile)

  • Paru le : 16/03/2023
For the first time in Belgium, a book that addresses the subject of food law in its entirety. For the first time in Belgium, a book that addresses the... > Lire la suite
  • Plus d'un million de livres disponibles
  • Retrait gratuit en magasin
  • Livraison à domicile sous 24h/48h*
    * si livre disponible en stock, livraison payante
92,00 €
Expédié sous 3 à 6 jours
  • ou
    À retirer gratuitement en magasin U
    entre le 12 novembre et le 15 novembre
For the first time in Belgium, a book that addresses the subject of food law in its entirety. For the first time in Belgium, a book that addresses the subject of food law in its entirety. An approach that aims to be precise but pragmatic. Intended for all the professionals active in the food sector.

Fiche technique

  • Date de parution : 16/03/2023
  • Editeur : Bruylant (Emile)
  • Collection : European Reflex
  • ISBN : 978-2-8027-7245-3
  • EAN : 9782802772453
  • Format : Grand Format
  • Présentation : Broché
  • Nb. de pages : 581 pages
  • Poids : 0.904 Kg
  • Dimensions : 16,3 cm × 24,3 cm × 3,3 cm

À propos de l'auteur

Biographie d'Aude Mahy

Aude Mahy : Avocate au barreau de Bruxelles depuis 2004 et membre du réseau international d'avocats spécialisés, le Food Lawyers Network Worldwide, elle est associée au sein du cabinet DALDEWOLF, où elle dirige la pratique Food & Beverages. Christian Vrydaghs : Directeur émérite du service juridique de l'AFSCA.
Aude Mahy - Dealing with food law in Europe - A practical approach, including a Belgian perspective.
Dealing with food law in Europe. A practical...
92,00 €
Haut de page