Menu
Mon panier

En cours de chargement...

Recherche avancée
  • Feuilleter

Vegetables - Flexitarian Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

Edition en anglais

Ferrandi Paris

Rina Nurra

(Photographe)

,

Bruno de Monte

(Préfacier)

,

Carmella Moreau

(Traducteur)

,

Ansley Evans

(Traducteur)

  • Flammarion

  • Paru le : 04/11/2020
Discover all the essential kitchen skills for cooking with vegetables-chop shallots, peel and seed vegetables, clean mushrooms, master the brunoise dice... > Lire la suite
20,99 €
E-book - Epub fixed layout
Vérifier la compatibilité avec vos supports
  • Grand Format À partir de 29,90 €
    • Flammarion - 30/10/2020
      29,90 €
  • E-book À partir de 20,99 €
    • PDF
      20,99 €
Discover all the essential kitchen skills for cooking with vegetables-chop shallots, peel and seed vegetables, clean mushrooms, master the brunoise dice cut, turn an artichoke-more than 45 culinary techniques are explained in over 150 step-by-step illustrated instructions. Prepare 80 simple and sophisticated flexitarian recipes- including Savory Cheesecake with Multicolored Tomatoes, Belgian Endive and Ham Soufflé, Kohlrabi Tagine with Dried Fruits, and Pont-Neuf Potatoes with Piquillo Ketchup- to brighten your meals and delight your dinner guests.

Fiche technique

  • Date de parution : 04/11/2020
  • Editeur : Flammarion
  • Collection : cuisine et gastronomie
  • ISBN : 978-2-08-023831-3
  • EAN : 9782080238313
  • Format : Epub fixed layout
  • Nb. de pages : 315 pages
  • Caractéristiques du format Epub fixed layout
    • Pages : 315
    • Taille : 155 126 Ko
    • Protection num. : Contenu protégé
    • Transferts max. : 6 copie(s) autorisée(s)
    • Imprimable : Non Autorisé
    • Copier coller : Non Autorisé
 Ferrandi Paris - Vegetables - Flexitarian Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts.
Vegetables. Flexitarian Recipes and Techniques from the Ferrandi...
20,99 €
Haut de page