Menu
Mon panier

En cours de chargement...

Recherche avancée
  • Télécharger des extraits

The Miracle of Salt - Recipes and Techniques to Preserve, Ferment, and Transform Your Food

Edition en anglais

  • Artisan

  • Paru le : 10/10/2022
James Beard Award Finalist"[A] mesmerizing mix of recipes and food history."-Publishers Weekly, STARRED REVIEW  "Duguid has a scholar's love of research,... > Lire la suite
0,00 €
E-book - ePub
Vérifier la compatibilité avec vos supports
Avec l'alerte parution, vous recevez un email dès que l'ouvrage est disponible
James Beard Award Finalist"[A] mesmerizing mix of recipes and food history."-Publishers Weekly, STARRED REVIEW  "Duguid has a scholar's love of research, a cook's hunger, and a journalist's talent for storytelling.

Fiche technique

  • Date de parution : 10/10/2022
  • Editeur : Artisan
  • ISBN : 978-1-64829-195-1
  • EAN : 9781648291951
  • Format : ePub
  • Nb. de pages : 400 pages
  • Caractéristiques du format ePub
    • Pages : 400
    • Protection num. : Contenu protégé

The Miracle of Salt - Recipes and Techniques to Preserve, Ferment, and Transform Your Food est également présent dans les rayons

Naomi Duguid - The Miracle of Salt - Recipes and Techniques to Preserve, Ferment, and Transform Your Food.
The Miracle of Salt. Recipes and Techniques to...
0,00 €