Menu
Mon panier

En cours de chargement...

Recherche avancée
  • Télécharger des extraits

Provençal Cooking Class

  • Ducasse Edition

  • Paru le : 17/10/2013
Cooking Class - the collection that gives you fail-safe recipes every time. Provençal Cuisine Cooking Class offers detailed explanation and illustrations... > Lire la suite
2,99 €
E-book - Epub fixed layout
Vérifier la compatibilité avec vos supports
Cooking Class - the collection that gives you fail-safe recipes every time. Provençal Cuisine Cooking Class offers detailed explanation and illustrations to help you tackle the classics of Provençal cuisine, and succeed every time. Discover 15 delicious recipes: Tapenade Eggplant caviar Aïoli Anchoïade Artichokes barigoule Bouillabaisse Beef Daube Potted Rabbit Zucchini flower fritters Stuffed vegetables Pissaladière Ratatouille Niçoise salad Stuffed sardines Vegetables soup with pesto

Fiche technique

  • Date de parution : 17/10/2013
  • Editeur : Ducasse Edition
  • ISBN : 978-2-84123-648-0
  • EAN : 9782841236480
  • Format : Epub fixed layout
  • Nb. de pages : 66 pages
  • Caractéristiques du format Epub fixed layout
    • Pages : 66
    • Taille : 49 745 Ko
    • Protection num. : Digital Watermarking
Alain Ducasse et Benoît Witz - Provençal Cooking Class.
Provençal Cooking Class
2,99 €
Haut de page