Menu
Mon panier

En cours de chargement...

Recherche avancée
  • Télécharger des extraits

Bobby Flay's Bold American Food

Edition en anglais

Bobby Flay, Joan Schwartz

  • Grand Central Publishing

  • Paru le : 14/11/2008
Trend-setting chef Bobby Flay has created a bold new style of cooking, inspired by southwestern flavours, which has turned his Bobby's Mesa Grill, into... > Lire la suite
17,99 €
E-book - ePub
Vérifier la compatibilité avec vos supports
Trend-setting chef Bobby Flay has created a bold new style of cooking, inspired by southwestern flavours, which has turned his Bobby's Mesa Grill, into one of America's most talked-about restaurants. This book reveals the secrets of his new style.

Fiche technique

  • Date de parution : 14/11/2008
  • Editeur : Grand Central Publishing
  • ISBN : 978-0-446-55118-2
  • EAN : 9780446551182
  • Format : ePub
  • Nb. de pages : 224 pages
  • Caractéristiques du format ePub
    • Pages : 224
    • Protection num. : Contenu protégé

Bobby Flay's Bold American Food est également présent dans les rayons

Bobby Flay et Joan Schwartz - Bobby Flay's Bold American Food.
Bobby Flay's Bold American Food
Bobby Flay, ...
17,99 €
Haut de page